Ieder jaar vinden een groot aantal tincturen, gemmo-maceraten, olie-maceraten, sappen en extracten, verse biologische thee, verse en gedroogde planten en kruiden als halffabrikaat of consument-gereed produkt hun weg naar professionals binnen fytotherapie, gemmotherapie, wellness, cosmetica en hospitality. Biosfeer Groede is teler, producent en groothandel en levert niet rechtstreeks aan de consument. U, als professionele klant, koopt dus rechtstreeks bij de boer. Dit heeft voordelen voor prijs en versheid. Als producent werken wij graag mee aan Uw sales-acties in de vorm van gratis of goedkoper product. Mocht U dat interesseren, neem dan contact met ons op.

Samen met de partners van Biosfeer Groede ontwikkelen we innovatieve producten en concepten. Wij zien trends opkomen voordat ze ontstaan. Door middel van intensieve en nauwe samenwerking ontwikkelen we samen en in goed overleg nieuwe innovatieve producten ten behoeve van fytotherapie, wellness en voedingsindustrie. Onze strategie is erop gericht onze partners waar mogelijk te ondersteunen in omzetmaximalisatie.

Heeft u interesse om als franchisenemer onze producten te leveren? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor en leveren het materiaal dat daarvoor nodig is. Zowel de producten die u wilt leveren als alles wat nodig is om binnen onze certificering de distributie te realiseren. Als franchisenemer zorgt u voor de bedrijfsruimte en uw ondermersinstinct, wij doen de rest. Door onze gedegen IT-infrastructuur kan Biosfeer Groede ook uw online presentatie realiseren met een professionele webwinkel.

Momenteel zijn we met spoed op zoek naar franchisenemers voor de distributie van onze tarwegrasproducten. Neemt u altublieft contact met ons op als dat uw interesse heeft. Uw bedrijfsruimte moet hiervoor voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. In goed overleg kunnen we dat voor u realiseren zodat u met gemak voldoet aan, en uzelf kunt promoten met onze biologische certificering.